Andligt och tarot med Rosemari

Går det att sia om framtiden?

Framtiden. Att sia om framtiden. Den som har utvecklat en medial förmåga kan ofta känna saker som kan hända i framtiden. Som mediala tycker jag vi har en etiskt ansvar.

I många grupper på Facebook som har ordet ”andligt” eller ”andlighet” eller ”medial” eller något liknande i sitt namn finns en hel del som siar om framtiden. Jag har tänkt mycket på detta och på hur viktigt det är att människor förstår att framtiden inte är huggen i sten. Som medial kan vi känna av saker och ge råd: men vi kan inte säga att någon ska dö om två år eller ska råka ut för en svår olycka eller ska bli grymt sviken av sin partner snart.

För det första: Framtiden är inte huggen i sten.
Gordon Smith, som är ett av världens mest kända medium och som skrivit flera mycket bra böcker, skriver om framtiden att så fort vi tar ett nytt beslut kan vi ändra den. Den framtid vi kan se är bara under exakt de förhållanden som råder just detta ögonblick.
Jag tycker det är viktigt att den som gör rådgivning också förmedlar att människor kan förändra och välja i sina liv.

Det betyder inte att det inte går att ge rådgivning. Det finns så mycket som människor kan få råd kring ändå utan att vi behöver sia som om allt var hugget i sten. Hur trist vore inte livet om allt var förutbestämt?
.

Exit mobile version