Kurs i psychic art med Mia Ottosson

9jul - av Rose - 0 - i Mediumskap

Vill du pröva på och utvecklas inom andlig konst, psychic art? Nu finns ett unikt kurstillfälle med Mia Ottosson, en av de mest erfarna inom denna konstart, att måla med andevärlden.

På grund av covid-19-viruset är kursdatum flyttat til 5-6 september 2020.
Begränsat antal deltagare.
Kurslokal: Birkagården i Stockholm.

Mia Ottosson har jobbat som professionelt medium i nästan 20 år och är den enda i Norden som jobbar som lärare och kursorganisatör på det prestigefulla colleget Arthur Findlay Stansted Hall där hon också har gjort sin lärarutbildning. Hon har också tagit sitt CSNU ett certifikat för public speaking & demonstration i SNUs reg.

Hon är en av de främsta inom psychic art (andlig konst) och gör själsbilder men också porträtt från andra sidan. Mia Ottosson är en oerhört engagerad lärare som inspirerar sina elever till att överträffa sig själva.

Att se Mia Ottosson arbeta med andevärlden på en seans och få fram porträtt på nära och kära i andevärlden är en stark upplevelser och förmedlar mycket tröst till sörjande anhöriga. Vår förhoppning är att denna kurs ska kunna hjälpa till att sprida denna konstart så fler kan förmedla dessa budskap med konst.

Pris 3.100 kr – och då ingår allt material.
Kurslokal: Ateljén i ABF-huset, Sveavägen 41 i Stockholm.
För att boka din plats: hör av dig via epost till rose (snabel-a) andligtochtarot.se

Swish 1234 349924
Postgiro: 310757-0

Anmälningsavgift 500 kr, resten betalas fyra veckor före kursen.
Anmälningsavgiften betalas tillbaka om vi ställer in kursen. Om du blir sjuk med sjukintyg kan kursavgiften minus anmälningsavgift betalas tillbaka.

På Mia Ottossons facebooksida hittar du mer information om hennes konst:
https://www.facebook.com/miaottossonskonst/