Boka personlig rådgivning med tarot

Jag heter Rosemari och har gått kurser i mediumskap hos flera duktiga medier och jag har varit engagerad i andlighet i många år och har gett ut en bok om bevis på att livet fortsätter efter den fysiska döden. Under senare år har jag upptäckt att jag har en förmåga att ge människor personlig andlig rådgivning med hjälp av tarotkort.

Min rådgivning är inriktad på att ge människor personlig rådgivning som andevärlden är med och influerar och påverkar – men jag tar inte uppdrag där den sökande söker direkt kommunikation med andevärlden. Det finns så många andra medier som är duktiga på det och son jag kan rekommendera flera. Min styrka, min gåva är att ge personlig rådgivning, med stöd av andevärlden.

Andlig rådgivning betyder att andevärlden är med och påverkar rådgivningen.
Andevärlden är ett ord för de medvetanden som lämnat den fysiska existensen.

Den som tränat och utvecklat sin förmåga att vara en bro som förmedlar kommunikation mellan andevärlden och den fysiska världen kallas medium. Det finns flera sätt att utveckla sitt mediumskap och det finns flera slags mediumskap: mentalt och fysiskt.

Här kan du läsa om mentalt mediumskap.
Och
här kan du läsa om fysiskt mediumskap.

Vill du boka personlig andlig rådgivning?
Pris 150 kr – per epost eller telefon
kontakta mig via epost:
rose (snabel-a) andligtochtarot (punkt) se